Kamerateknikk og bildekomposisjon

Kamerateknikk og bildekomposisjon

Publisert av Ronny Kvande den 20.01.20. Oppdatert 22.01.20.

Surnadal Fotoklubb har den glede av å tilby sine medlemmer to interessante foredrag i løpet første halvår 2020. 

Er du ikke medlem av fotoklubben,  men veldig lyst til å få med deg disse foredragene, og lære om kamerateknikk, bildeoppbygging, og komposisjon så er du velkommen til å melde deg inn i Surnadal Fotoklubb, og nytte alle medlemsfordeler-  

Først ute er Magnar W Fjørtoft: 

Magnar Fjørtoft kommer til Surnadal torsdag 13 februar med sitt foredrag om kamerateknikk og hvordan tekniske begrep påvirker formidlingen i et bilde.  Magnar har skrevet bøker som "Digital fotografering i praksis" og " Fotografiet som medium"  Fjørtoft er mye brukt som foredragsholder blant fotoklubber i fylket,  og nå er det muligheter for fotointeresserte i Surnadal Fotoklubb til å få med seg et av hans interessante foredrag innen foto.  
Det blir også en mulighet kjøpe bøkene i pausen, eller etter foredraget.  


Bøkene " Digital fotografi i praksis"  og  " Fotografiet som medium " Skrevet av Magnar Fjørtoft. 

 

Naturfotograf Dag Røttereng. 

Torsdag 16 april kommer Naturfotograf Dag Røttereng med sitt foredrag om Bildeoppbygging og komposisjon.  Dag Røttereng har lenge vært kjent for sine bildespill, og har holdt forestillinger i både inn og utland. Røttereng har har skrevet utallige artikler om natur og foto for ukeblader og tidskrifter. I de siste åra har han blitt en etterspurt kursholder innen komposisjon og bilderedigering. 

Bildeoppbygging og komposisjon er et interessant tema for den som liker å ta bilder, og som vil bli bedre på å ta det gode bildet.  Her vil du få et interessant og lærerikt foredrag av en dyktig fot
ograf. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For tidspunkter og mer info om Surnadal Fotoklubb sine aktiviteter se under "kalender" i menyen på toppen av siden.  

Meld deg inn i fotoklubben i dag, og få med deg disse interessante foredragene og alt det andre som skjer i fotoklubben i 2020.