Surnadal Fotoklubb med unikt tilbud

Publisert av Ronny Kvande den 01.03.19. Oppdatert 01.03.19.

Torsdag 28 mars kommer naturfotograf Lars Andreas Dybvik og skal holde et foredrag og bildekomposisjon under medlemsmøtet vårt.    Dette er en interessant innføring på hvordan du komponerer og skaper gode bilder.  Som medlem kan en møte opp å få med seg foredraget gratis.  

 

 

 

 

Tirsdag 2 april  fra kl 1830 vil vi ta en liten gjennomgang av Lightroom for dere som er litt ukjent med programmet,  vi vil også være behjelpelig med å laste ned Adobe Creative Cloud  for dere som trenger hjelp til det.   Creative Cloud kan installeres på flere maskiner,  men du kan bare være pålogget på to maskiner samtidig.      

 

 6 og 7 april vil det bli mulighet for å lære om Photoshop, da kommer Geir Vidar Nubdal fra  Lykt AS

Geir Vidar var også å holdt kurs i Lightroom for medlemmene i fjord.  Og nå ser vi frem til nytt kurs i Photoshop med en dyktig kursholder.  Kurset er gratis for medlemmer i Surnadal Fotoklubb,    Er du ikke medlem ?   Da kan du benytte deg av muligheten til å melde deg inn nå.    Det er noe begrensende plasser ( ca 12 stk )  med 5 ledige plasser igjen-   Ønsker du å få med deg dette unike tilbudet på innføring i  Photoshop. så bør du være raskt ute.   Plassene går til dem første som betaler kontingenten.     

 

Så hva er det unike tilbudet ?  

Melder du deg inn i fotoklubben og betaler medlemskontingenten på 500 kr innen 22 mars, så vil du kunne være med på alt dette,  og alt det andre som vil skje gjennom fotoklubben resten av året.  Som medlem vil du også kunne nyte godt av våre medlemsfordeler.   Til høsten blir det printkveld med besøk fra Fotoimport i Trondheim,. 

Får vi mange nok interesserte så vil vi også forsøke å gjennomføre et enkelt fotokurs for alle nye medlemmer.   Så her får du mye for kontingenten på 500 kr.  Se forøvrig også i vår kalender

 

 


Kommentarer