Foredrag med naturfotograf Roger Brendhagen

Foredrag med naturfotograf Roger Brendhagen

Publisert av Kristin Holmvik Solem den 16.02.18. Oppdatert 22.04.18.
Roger Brendhagen er kjent for sine fantastiske bilder av alt fra norsk og nordisk villmark og dyreliv, til eksotiske dyr i andre land og fryktinngytende slanger. Få den utrolige historien bak bildene av mesteren selv, Roger Brendhagen.

Billetter

Foredraget finner sted på Surnadal Vidaregåande Skole, torsdag 19. april kl. 19-22.

Pris for medlemmer av Surnadal Fotoklubb: 180,-
Pris for ikke-medlemmer: 240,-

Bestill / kjøp din billett her:

Om Roger Brendhagen

Roger Brendhagen er født i 1968 i Oslo, men oppvokst i landlige omgivelser på Hedemarken. Bor nå i Nykroppa i Sverige, men med sine 250 reisedøgn i året har han hele verden som sin arbeidsplass. Brendhagen er tilknyttet Nikon som fotograf – og er Nikon Ambassadør. I tillegg er han medlem av Norske Naturfotografer/NN.

Brendhagen har lang erfaring som naturfotograf med artikler og bilder i Vi Menn, Aftenposten, Dagbladet og A-magasinet, i tillegg til en rekke europeiske aviser og magasiner. Han har hatt flere fotoutstillinger de siste årene - med motiver fra Antarktis i sør, til Svalbard i nord.

Roger holder en rekke kurs og workshops innen makro – og naturfotografering, og har faste foto-workshops i Mongolia, Sri Lanka, Kenya og rundt om i Norden. Han hadde nærmere 6.000 deltagere på sine fotokurs i 2015.

Når Roger ikke er ute og reiser, er han ofte å finne på Dovrefjell. Her holder han på med et bokprosjekt om moskusfe og fjellrev. Der de fleste rygger unna, går han tett på og tar makrobilder av så vel giftslanger og kvelerslanger. Selv sier han at han får den samme gleden av å fotografere en dompap på Snåsa, som å møte en emu i Australia.

Roger sitter i juryen til flere store fotokonkurranser, men deltar også i noen selv.

Følg hans arbeide på:

www.brendhagen.com
www.instagram.com/roger_brendhagen/
www.facebook.com/roger.brendhagen
www.facebook.com/photographerbrendhagen